Contactar per telèfon amb Matalasseria A. Mercader Contactar per correu amb Matalasseria A. Mercader Com arribar a Matalasseria A. Mercader
Contactar per correu amb Matalasseria A. Mercader

Matalasseria A. Mercader

Política de xarxes socials

1. Informaci√≥ sobre el responsable de l'tractament de les dades allotjades a la p√†gina oficial de MATALASSERIA A. MERCADER (ANA MARIA BAQU√Č OLL√Č), a la xarxa social

De conformitat a l'deure d'informaci√≥ establert en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (GDPR) i la Llei Org√†nica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD) MATALASSERIA A. MERCADER (ANA MARIA BAQU√Č OLL√Č), d'ara endavant el Responsable desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquesta xarxa social la pol√≠tica respecte de l'tractament i protecci√≥ de les dades de car√†cter personal d'aquelles persones que volunt√†riament accedeixen i utilitzen la p√†gina oficial del RESPONSABLE, a la mateixa. L'acc√©s i √ļs per l'usuari d'aquesta p√†gina oficial del RESPONSABLE, suposa que accepta expressament aquesta pol√≠tica de privacitat i que doneu el consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el que preveu la mateixa.

2. Dades de menors d'edat o incapaços

L'acc√©s i registre en aquesta xarxa social est√† prohibit als menors de catorze (14) anys, de manera que igualment queda prohibit l'acc√©s i √ļs dels menors de catorze (14 anys) a la p√†gina oficial del RESPONSABLE, a la mateixa. Per la seva banda, si l'usuari √©s incapa√ß, el RESPONSABLE, adverteix que ser√† necess√†ria l'assist√®ncia consentida de titular de la p√†tria potestat o tutela de l'usuari o el seu representant legal per a l'acc√©s i √ļs d'aquesta p√†gina oficial del RESPONSABLE ,. aquest quedar√† expressament exonerada de qualsevol responsabilitat que pogu√©s derivar-se de l'√ļs de la seva p√†gina oficial per menors i incapa√ßos sent dita responsabilitat dels seus representants legals en cada cas.

3. Identificació de la raó social del responsable de l'arxiu

L'usuari queda informat que el RESPONSABLE, amb domicili social a C / d'Alfons XII, 81-08.006 Barcelona (Barcelona), ostenta la condici√≥ de < strong> responsable dels fitxers i tractaments a trav√©s dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l'usuari com a conseq√ľ√®ncia de l'registre i √ļs de la p√†gina oficial del rESPONSABLE, en aquesta xarxa social , sense perjudici dels tractaments dels quals √©s responsable l'entitat titular de la xarxa social en la qual es troba la nostra p√†gina oficial.

4. Finalitats a què es destinen les dades de caràcter personal, informació i consentiment

Les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari a l'RESPONSABLE, a través de la seva pàgina oficial formaran part d'un tractament de dades responsabilitat del RESPONSABLE, amb la finalitat d'oferir informació del RESPONSABLE, per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials, enviament de newsletter a aquells usuaris que es subscriguin, intercanviar informació amb el RESPONSABLE, i altres usuaris i establir comunicació amb tercers.

Des del moment en què l'usuari utilitza la present pàgina oficial presta el seu consentiment lliure, inequívoc, específic, informat i exprés per al tractament de les seves dades personals pel RESPONSABLE, per a la correcta prestació de aquests serveis d'acord amb el que estableix la present política.

L'usuari és lliure d'utilitzar la pàgina oficial del RESPONSABLE, en aquesta xarxa social, pel que en cas que l'usuari no estigui d'acord amb el tractament de les seves dades amb aquestes finalitats, no haurà de fer-la servir ni proporcionar les seves dades personals.

A través d'aquesta pàgina oficial del RESPONSABLE, l'usuari pot compartir textos, fotos, vídeos i altre tipus d'informació i / o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i condicions de la

Plataforma. L'usuari serà responsable que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent, la present política i les Normes de la Plataforma.

L'usuari √ļnicament podr√† publicar en aquesta p√†gina oficial del RESPONSABLE, dades personals, fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i propietat li pertanyin o respecte de les quals ostenti l'autoritzaci√≥ de tercers.

El RESPONSABLE, tindrà dret a eliminar de la present pàgina oficial & ndash; de manera unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l'usuari-qualssevol continguts publicats per l'usuari quan l'usuari infringeixi
o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en la present política i les normes de la Plataforma.

5. Identificació dels destinataris respecte dels quals el RESPONSABLE, tingui previst la realització de cessions o comunicacions de dades

Advertim a l'usuari que tota la informaci√≥ i continguts que publiqui a la p√†gina oficial del RESPONSABLE, a la xarxa social podr√† ser coneguda pels restants usuaris de la p√†gina oficial i de la plataforma de xarxa social. En conseq√ľ√®ncia, tota la informaci√≥ i continguts publicats per l'usuari en la p√†gina oficial del RESPONSABLE, en aquesta xarxa social ser√† objecte de comunicaci√≥ de a la resta dels usuaris per la pr√≤pia naturalesa de l'servei.

El RESPONSABLE √ļnicament t√© prevista la realitzaci√≥ de cessions o comunicacions de dades que per ra√≥ de la normativa vigent hagi de realitzar a jutges, tribunals, administracions p√ļbliques i autoritats competents de car√†cter administratiu.

6. Altres tercers prestadors de serveis

El RESPONSABLE, adverteix a l'usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades d'acord amb la present política, respecte dels dades de caràcter personal que reculli de l'usuari a través de la present pàgina oficial en aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que poguessin efectuar-se tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dades per raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d'aquells responsable sa qui a través d'hiperenllaços Erl esponsable, remet als usuaris adherits a la present pàgina oficial.

7. Qualitat de les dades

El RESPONSABLE, adverteix a l'usuari que, llevat l'exist√®ncia d'una representaci√≥ legalment constitu√Įda, cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l'usuari en tot moment haur√† de tenir en compte que nom√©s pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pr√≤pia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l'usuari haur√† de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la p√†gina oficial del RESPONSABLE, a la mateixa.

8. Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'acc√©s, rectificaci√≥, portabilitat i supressi√≥ de les seves dades i de la limitaci√≥ o oposici√≥ al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamaci√≥ davant l'Autoritat de control (www.aepd.es.) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

    9. Una altra informació d'interès

    El RESPONSABLE, podrà modificar i / o substituir en qualsevol moment la present política que, segons els casos, substituirà, completarà i / o modificarà l'actualment publicada aquí recollida. Per això l'usuari haurà d'accedir periòdicament a les mateixes per tal de mantenir-se actualitzat.

    L'usuari pot contactar amb el RESPONSABLE, mitjan√ßant el servei de missatgeria interna de la xarxa social o mitjan√ßant les seg√ľents adreces i dades de contacte:

    MATALASSERIA A. MERCADER (ANA MARIA BAQU√Č OLL√Č)

    mercader@matalasseriamercader.com

    Aix√≠ mateix l'usuari pot consultar les normes i pol√≠tiques publicades pel titular de la xarxa social per a l'√ļs de la mateixa.